Bine ati venit pe blogul meu

вторник, 11 мая 2010 г.

Windows 7 Beta


La conferinţa PDC din 2008 Microsoft şi-a prezentat noul Sistem de Operare, Windows 7, cu un taskbar revizuit şi complet cu noi caracteristici incluzând „Aero Peek”, „Aero shake” şi „Aero snap”. Copiile gratuite ale Windows 7 Pre-Beta (Compilaţia 6801) au fost date la sfârşitul conferinţei, dar le-a lipsit o caracteristică cum ar fi noul taskbar prezentat.
Pe data de 27 decembrie 2008, Windows 7 Beta a putut fi găsit pe reţele peer-to-peer[8]. Conform unui test de performanţă al ZDNet[9], Windows 7 Beta a surclasat atât Windows XP şi Vista, în mai multe puncte, printre care încărcarea sistemului de operare şi timpul de închidere, lucrul cu fişierele şi încărcatul altor documente, incluzând punctele de referinţă PC Pro pentru activităţile de birou tipice şi cele de editare video, care au rămas identice cu Vista şi mai lente decât XP[10]. La data de 7 ianuarie 2009, versiunea pe 64 de biţi a Windows 7 Beta (compilaţia 7000) s-a putut găsi pe Internet prin intermediul reţelelor peet-to-peer, câteva dintre acestea fiind infectate cu troieni[11][12]. La conferinţa CES, Steve Balmer a anunţat că Windows 7 Beta compilaţia 7000 va fi disponibilă pentru descărcare abonaţilor MSDN şi TechNet sub forma unei imagini ISO[13]. Versiunea beta oficială a fost lansată publicului la data de 9 ianuarie 2009. Microsoft dorise iniţial ca fişierul de descărcare să fie disponbil pentru aproximativ 2,5 milioane de utilizatori în data de 9 ianuarie, însă serverele au întâmpinat dificultăţi cu numărul mare de utilizatori care au dorit să descarce versiunea beta. Microsoft a adăugat servere suplimentare pentru a face faţă volumului mare de cereri din partea publicului[14]. Având în vedere numărul mare de cereri, Microsoft a decis să elimine limita iniţială de 2.5 milioane de descărcări şi să-l pună la dispoziţia publicului până la data de 24 ianuarie 2009, şi mai târziu până la 10 februarie. Persoanele care nu au terrminat descărcarea programului au mai avut la dispoziţie încă 2 zile, urmând ca după acea dată să nu mai poată fi descarcate nici versiunile rămase neterminate.
Versiunea Beta se va închide la fiecare 2 ore începând cu data de 1 Iulie 2009 urmând sa expire la data de 1 August 2009.

Комментариев нет:

Отправить комментарий