Bine ati venit pe blogul meu

вторник, 11 мая 2010 г.

Ediţiile Windows 7


Windows 7 e disponibil în 6 versiuni numite ediţii. Denumirile date ediţiilor sunt aceleaşi ca şi în Windows Vista, cu o excepţie pentru ediţia Business care va deveni Windows 7 Professional.
Pentru magazinele cu amănuntul şi pentru cei mai mulţi producători OEM sunt prevăzute numai ediţiile Home Premium, Professional şi Ultimate. Home Basic va fi valabil doar pentru pieţele emergente, Enterprise numai prin Volume Licensing, iar Starter numai pentru anumiţi producători OEM.
Fiecare ediţie va include toată funcţionalitatea de la ediţiile inferioare ei. Ca rezultat, trecerea în sus de la o ediţie la alta ("upgrade") va fi mai simplă şi mult mai unitară[41].
Ediţiile pentru ţările din UE conţin şi browserul Internet Explorer, totuşi fiecare cumpărător poate decide independent de Microsoft, care anume browser să folosească.
Atenţie, toate ediţiile în afară de Starter dispun de câte 2 subvariante: "32 bit" şi "64 bit". Pentru subvariantele "64 bit" e nevoie de procesoare speciale capabile de a executa comenzi pe 64 bit, precum şi de driver-e speciale pe 64 bit pentru toate perifericele ataşate. Subvariantele Windows 7 pe 64 bit sunt capabile să ruleze aproape toate aplicaţiile scrise pentru 32 bit, dar dacă se doreşte o productivitate (viteză de lucru) maximă atunci sunt necesare şi aplicaţii speciale pe 64 bit.

Комментариев нет:

Отправить комментарий