Bine ati venit pe blogul meu

вторник, 11 мая 2010 г.

Vizualizarea diapozitiv cu diapozitiv (slide view)

Se realizeaza cu comanda SLIDE din meniul VIEW sau cu butonul SLIDE VIEW (coltul din stanga-jos).Deplasarea in cadrul prezentarii se face cu butoanele de derulare:PREVOUS SLIDE (diapozitivul precedent) si NEXT SLIDE(diapozitivul urmator)

Stergerea diapozitivelor

Se realizeaza facand pasii urmatori:
a)-apasati butonul OUTLINE VIEW(vederea de asamblu)din clotul din stanga jos al ferestrei sau selectati optiunea OUTLINE din meniul VIEW.
b)-executati click pe pictograma pentru diapozitiv,plasata in stanga continutului diapozitivului,pentru selectie;pentru a selecta mai multe diapozitive,se face click pe pictograma primului diapozitiv.
c)-apasati tasta DELETE si diapozitivele selectate vor fi sterse;cu combinatia de taste CTRL+HOME va plasati la inceputul prezentarii
d)-salvati modificariile cu butonul SAVE.

Expunerea unei prezentari
Prezentariile pe ecran,cunoscute si sub denumirea de prezentari electronice,permit derularea diapozitivelor cu ajutorul calculatorului,incorporarea efectelor speciale aplicate asupra textului, animatia si asocierea de sunete.Derularea unei prezentari se poate realiza cu o placa LCD-care este un ecran plat si transparentce se conecteaza la calculator si reproduce imaginea de pe ecranul monitorului.Placa este plasata pe un retroproiector, ce proiecteaza imaginea pe un ecran vizibil auditorului.Sepoate folosi si un proiector LCD care functioneaza pe acelasi principiu.

Derularea manuala a prezentari se efectueaza astfel:
1.Plasati indicatorul de insertie in diapozitivul 1 al prezentari, apasati butonul Slide Show (defilarea diapozitivelor) din coltul stanga-jos al ferestrei, ca sa afisati primul diapozitiv al prezentarii,sau alegeti optiunea Slide Show din meniul View.
2.Pentru plasarea la urmatorul diapozitiv apasati butonul din stanga al mouseului sau tasta Page Down. Deplasarea la diapozitivul precedent se face cu tasta Page Up sau efectuand click pe butonul drept al mouse-ului si selectand optiunea Previous. Intreruperea derularii diapozitivelor in orice moment se face cu tasta ESC.

Комментариев нет:

Отправить комментарий