Bine ati venit pe blogul meu

вторник, 11 мая 2010 г.

Adaugarea tranzitilor

In Powerpoint, tranzatia este un asamblu de efecte vizuale sau sonore pe care le aplicam ca sa usuram audientei trecerea de la un diapozitiv la altul , fara momentele stanjenitoarea de salt brusc la folia urmatoare.

Parcurgeti pasi urmatori ca sa adaugati tranzitii tuturor diapozitivelor din prezentare, cu exceptia celui pentru titlu:
1.In vederea pentru sortarea diapozitivelor verificati daca sunt selectate toate diapozitivele. (Daca nu , alegeti Select All din meniul Edit.) Tineti apasata tasta Shift si executati un click pe diapozitivul pentru titlu , ca sa-l deselectati . Comenzile pe care le veti da de acum incolo vor afecta toate diapozitivele , cu exceptia celui pentru titlu.
2.Apasati sageata de la dreapta casetei Slide Transition Efects (efecte pentru tranzitia diapozitivelor) din bara cu instrumente Slider Sorter , selectati Blids Verical din lista derulanta si urmariti cu atentie diapozitivul 2 in timp ce Powerpoit demonstreaza efectul tranzatie pe care ati ales-o. Remarcati ca Powerpoint afiseaza o pictograma sub diapozitivele pentru care sa defint tranzatia.
3.Apasati diapozitivul pentru titlu ca sa-l selectati. Treceti in vederea pentru vizionarea prezentarii si urmariti cum Powerpoint trece de la un diapozitiv la altul aplicand tranzatiile stabilite.
4.Cand Powerpoit ajunge la diapozitivul vid , apasati ESC ca sa reveniti la vederea pentru sortarea diapozitivelor si sa expirementati si alte efecte pentru tranzitie. De exemplu incercati sa aplicati un effect diferit fiecarui diapozitiv.
5.In continoare selectati diapozitivele 2 si 3, apasati butonul Slide Transition din bara cu instrumente Slide Sorter ca sa afisati caseta de dialog Slide Transition si, in sectiunea Effect , executati un click pe optiunea Slow (incet) si apasati Apply. Selectati diapozitivul 1 si reluati derularea prezentarii. De data aceasta tranzitia se realizeaza cu alta viteza.
6.Aplicati tranzatia Wipe Left tuturor diapozitivelor, cu exceptia celor pentru titlu, stability viteza Fast (repede), selectati diapozitivul 1 si urmariti prezentarea ca sa testeteze aceiasi parametri pentru tranzitii

Комментариев нет:

Отправить комментарий